Bouwbedrijf en aanemersbedrijf. Specialist in renovatie, dakwerken en aanbouw!

To do bij verhuizen

Verhuizers

Verhuizen is niet iets wat je elke dag doet. Gelukkig, want er komt erg veel bij kijken. Om deze reden hebben wij een aantal tips bedacht voor wat je moet doen als je gaat verhuizen.

Wat moet je doen als je gaat verhuizen?

Er is niets mis met zelf verhuizen, maar bij een verhuizing komt vaak meer kijken dan je van tevoren bedenkt. Het is belangrijk om te weten waar je allemaal rekening mee moet houden als je zelf wilt verhuizen. Wat is een goede planning van de verhuizing? Welke checklist moet je langslopen om niets te vergeten?

Ieder jaar verhuizen er veel nederlanders op dezelfde manier: Je huurt een busje of boedelbak als vervoer, je gaat naar de winkel voor bananendozen en je vraagt familie om 20x heen en weer te rijden van de oude woning naar de nieuwe woning.  Nu kun je jezelf afvragen wat is verstandiger: zelf verhuizen of de verhuizing uitbesteden? Uitbesteden kan je aanzienlijk veel tijd en moeite besparen. Maar als je zelf verhuist kan je echter wel geld besparen. Het is verstandig om de voordelen en nadelen en de kosten van beide opties te vergelijken. Zo kun je namelijk een weloverwogen keuze maken.

Er zijn 3 verschillende soorten verhuizingen

Bij elke soort verhuizing komen er verschillende dingen kijken. Er zijn drie soorten verhuizingen: Particulier, Bedrijfsverhuizing en Internationaal verhuizen.

Bij een internationale verhuizing komt er bijvoorbeeld veel meer bij kijken dan een particuliere verhuizing. Het is belangrijk om een internationale verhuizing te laten verzorgen door een professioneel verhuisbedrijf. Zo weet je zeker dat jouw spullen goed en veilig aan zullen komen. Naast de particuliere en de internationale verhuizing is er ook de zakelijke verhuizing. Om een zakelijke verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen is het van belang om een co├Ârdinator aan te stellen.

Het komt er dus op neer dat je voor een verhuizing veel moet regelen. Voor de ene verhuizing meer dan de ander. Zorg dat je een checklist maakt en dat je goed controleert of je alles hebt gedaan van de checklist.