Bouwbedrijf en aanemersbedrijf. Specialist in renovatie, dakwerken en aanbouw!

Dakkapel renovatie

dakkapel

Om meer ruimte en licht te creëren op een bovenverdieping, worden er dakkapellen toegevoegd aan woningen. Zo’n dakkapel moet onderhouden worden en als een dakkapel niet meer in goede staat is, is het verstandig om deze te laten renoveren. Door een dakkapel renovatie zorgt een vakman ervoor dat de dakopbouw weer in goede staat verkeert en jaren meegaat. Een vakman kijkt naar de huidige staat van uw dakkapel en gaat aan de slag met renoveren, als dit nog mogelijk is. Eventueel plaatst hij een nieuwe voor u tegen lage prijzen. Neem daarom nu contact op met VDB Bouw.

Materialen

Er zijn diverse materialen beschikbaar waar een dakopbouw van gemaakt kan worden. Zo zijn houten, kunststof en aluminium dakkapellen een veel voorkomende keuze. Hout en kunststof zijn vaak de meest populaire keuzes. Bij hout creëert men een authentieke sfeer, die met kunststof wel enigszins na te bootsen is, maar voor de liefhebber waarschijnlijk niet goed genoeg. Kunststof daarentegen vraagt om minder onderhoud en gaat langer mee. Het hangt dus van uw wensen af welke keuze er gemaakt wordt als het gaat om materialen voor dakkapellen. Een vakman informeert u verder over de mogelijkheden voor voor uw dak wat betreft materialen en de renovatie hiervan.

Prefab

Prefab dakkapelAls renovatie niet meer genoeg is, moet er een nieuwe dakopbouw geplaatst worden. Gelukkig hoeft u dan niet dagen tussen de werkzaamheden te zitten. In principe is het plaatsen van een nieuwe dakopbouw binnen een dag klaar, helemaal als u kiest voor een prefab model. Een prefab model wordt voor het plaatsen al compleet gemaakt in de werkschuur. Het enige wat bij u thuis nog moet gebeuren, is het plaatsen van de prefab dakopbouw. Ook een prefab model is beschikbaar in diverse materialen, modellen en maten. Daarnaast heeft een prefab variant een hoge isolatiewaarde, waar u van profiteert.

Dakkapel onderhoud

Nadat er renovatie is uitgevoerd aan de dakkapellen of wanneer er een nieuwe is geplaatst, is het belangrijk dat u regelmatig onderhoud uitvoert of uit laat voeren. De meest logische vorm van onderhoud, is het schoonmaken van de dakkapel. Vaak is het afnemen met een vochtige doek al voldoende. Daarnaast is het verstandig om een vakman in te schakelen voor het controleren van de dakbedekking, het invetten van de raamrubbers en het schoonmaken van de ventilatieroosters. Bij houten dakkapellen is het belangrijk dat het schilderwerk regelmatig gecontroleerd en eventueel bijgewerkt wordt.

Contact met een expert!

Kan uw dakkapel wel een opknapbeurt gebruiken en zoekt u een expert op het gebied van dakkapel renovatie? Dan helpt VDB Bouw u graag verder. Wij brengen u in contact met een vakman van Jarino Dakkapellen uit Breda, welke expert is op het gebied van dakkapellen en het plaatsen, renoveren en onderhouden hiervan. Hij voert de renovatie en andere werkzaamheden voor u uit en geeft u tips en advies over het onderhoud van de dakkapel. De mogelijkheden voor de renovatie worden met u besproken en uitgevoerd tegen lage prijzen. Neem nu contact op met VDB Bouw en geniet na renovatie weer van een mooie dakkapel.